• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

TRAMONTANA  AUTUMN/WINTER COLLECTION 2024

Ontdek de winter 2024 collectie van Tramontana en ervaar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Onze nieuwe collectie biedt een breed scala aan modieuze items die je wintergarderobe een frisse en trendy uitstraling geven. Met onze slogan "Your Fashion Compliment" willen we ervoor zorgen dat je er elke dag op je best uitziet.

Deze winter staan tweed jasjes, breisels, metallic accenten en streep dessins centraal in onze collectie. Onze tweed jasjes zijn perfect voor een klassieke en tijdloze look, terwijl de warme breisels je comfortabel houden tijdens de koudere dagen. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met onze metallic items, die zorgen voor een moderne en sprankelende touch.

Streep dessins blijven een favoriet dit seizoen, en je vindt ze terug in verschillende stijlen en kleuren in onze collectie. Of je nu kiest voor een subtiele streep of een opvallend patroon, streep dessins zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra bijzonders, bieden we kledingstukken in mesh kwaliteit, die een verfijnde en elegante uitstraling hebben.

Bij Tramontana geloven we in kleding die niet alleen mooi is, maar ook perfect past. Onze ontwerpen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, zodat je je zelfverzekerd en stijlvol voelt. De winter 2024 collectie biedt voor elk wat wils, van dagelijkse outfits tot chique avondkleding.

Bezoek onze winkels of shop online om de nieuwste trends te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een elegant tweed jasje, een warme trui, een metallic jurk of een top in mesh kwaliteit, bij Tramontana vind je het allemaal.

Maak je wintergarderobe compleet met de winter 2024 collectie van Tramontana en laat je stijl complimenteren. Shop nu en ervaar "Your Fashion Compliment" op zijn best!