• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

Klachten en garantie


Wettelijke garantie
Wij doen ons uiterste best om producten met een uitstekende kwaliteit te leveren. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Niet tevreden over product of service?
Mocht je een product ontvangen dat beschadigd is of ben je niet tevreden met onze service, dan stellen we jouw mening op prijs. Mail je vragen of klachten naar webshop@tramontana.eu, onder vermelding van je naam en ordernummer. Je krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van ons.

 

Welke producten vallen niet onder de garantie?
Producten die normale slijtage vertonen, niet op de juiste manier gebruikt en/of behandeld zijn of die opzettelijk beschadigd zijn vallen niet onder de garantie.


Niet tevreden over de afhandeling?
Indien de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost, heb je de mogelijkheid om de klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel www.sgc.nl. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.