• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

Gratis Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Dan kun je je bestelling eenvoudig en gratis retourneren.

Retour melden binnen 30 dagen
Je hebt na ontvangst van de gehele bestelling 30 dagen de tijd om ons te melden dat je wilt retourneren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (DOWNLOAD), maar je bent hiertoe niet verplicht. Daarnaast kun je natuurlijk ook gebruik maken van het retourformulier dat bij de zending zit.

Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Je mag ook zonder melding je bestelling retourneren. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te gebeuren.

Gebruik retourformulier en retoursticker
Bij de zending vind je altijd een retourformulier en een retoursticker. Zorg ervoor dat het retourformulier volledig ingevuld tegelijk met de zending retour gaat.

Voor de retourzending kun je de doos gebruiken waarin je de artikelen ontvangen hebt. Zorg er daarbij wel voor dat je de sticker goed over de oude adressticker heen plakt.

Lever je pakket gratis af bij een DHL Parcelshop
Je kunt het pakketje gratis afleveren bij een van de DHL Parcelshops.

Kijk voor de dichtstbijzijnde shop op www.DHL.nl(deze link geldt ook voor België). Plak hiervoor de retoursticker van DHL op de doos. 
 

Retourzending via post of koerier
Indien je de bestelling per post of koerier wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten.

Mocht je hier gebruik van willen maken,, dan raden we je aan om dit via een koeriersdienst te doen die je verzekert voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Het retouradres hiervoor is:
Tramontana
Industrieweg 2-4
1775 PV Middenmeer

Voorwaarden retournering
De artikelen dienen ongedragen/ongebruikt te zijn, in originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) met alle labels/kaartjes er nog aan.

Graag, als dat mogelijk is, in de originele verpakking terugsturen.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Iets passen mag uiteraard wel, iets dragen niet. 
 

Wanneer krijg in mijn aankoopbedrag retour?
Nadat je hebt medegedeeld het pakket te willen retourneren, of als je pakket door ons is ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) op je rekening retour storten.

 

Worden de verzendkosten vergoed?
Wanneer je een gedeelte van je bestelling houdt, krijg je geen verzendkosten terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.