• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

TRAMONTANA Selected by Eline de Ruig

Met trots kunnen wij vertellen dat wij een samenwerking met Eline de Ruig zijn aangegaan.
Eline, bekend van haar werk als presentatrice bij Shownieuws, 5uurlive en Koffietijd, evenals haar werk als verslaggever bij het Eurovisie Songfestival en diverse musicalprogramma’s, brengt haar unieke stijl en flair naar ons merk. Vanaf het najaar presenteert zij 'De weg naar Shrek' op Videoland/RTL4, een making-of over Shrek de musical. Ook op haar populaire TikTok-kanaal met Patrick Martens toont ze haar veelzijdigheid en connectie met een breed publiek.

Onze nieuwe collectie, "TRAMONTANA Selected by Eline de Ruig," combineert Eline's verfijnde smaak en visie met de kwaliteit en elegantie waar Tramontana om bekend staat. Het leuke van deze collectie is dat je met makkelijk te combineren sets iedere dag zonder al te veel moeite er fantastisch uit kan zien, wat ideaal is voor iemand met een druk leven zoals Eline. 

Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig geselecteerd door Eline zelf, met het doel om vrouwen te helpen er op hun best uit te zien en zich zelfverzekerd te voelen, ongeacht de gelegenheid. Bovendien vindt Eline het leuk dat alles stoer, maar toch vrouwelijk is, met een touch of glam”.

Deze samenwerking belooft een unieke en inspirerende collectie te zijn, vol met prachtige ontwerpen en hoogwaardige materialen. Ontdek de "TRAMONTANA Selected by Eline de Ruig" collectie en laat je verleiden!