• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

TRAMONTANA  SPRING/SUMMER COLLECTION

De betoverende voorjaarscollectie van 2024 van Tramontana is vastgelegd met een adembenemende campagne shoot in het schilderachtige Sevilla. Deze collectie ademt het ultieme voorjaarsgevoel uit, met een mix van verfijning, speelsheid en tijdloze elegantie die moeiteloos de warmte van de lente omarmt.

Laat je verrassen door de optische illusie van de blouses, die een speels element toevoegen aan je look. Zwierige jurken met Ikat prints in aquablauwe en caramel tinten brengen de vrolijkheid van het seizoen naar voren, terwijl T-shirts met pofmouwen en lurexdraad een vleugje glamour bieden voor elke dag.

Items met grove borduursels en gelaagde mouwen voegen textuur en diepte toe aan de collectie, terwijl de travelstof zorgt voor comfort en gemak, perfect voor de moderne vrouw onderweg. De satijnen rok en top stralen luxe uit, terwijl de gilet's met bijpassende riem een onmiskenbaar statement maken.

Laat je verrassen door het kleurrijke gestreepte pak in frisse tinten zoals pastelroze en mint, terwijl breisels met opvallende metalen knopen een eigentijdse twist geven aan klassieke stukken. Blouses met flowerprints en stoere bikerjacks voegen een speels en edgy element toe aan je garderobe.

Ruffle rokjes met bijpassende blouses en denim rokken met split, een van de trends van het voorjaar 2024, laten je stralen met een onmiskenbare flair. Een tijdloos spijkerjack met lange of korte mouwen is een must-have voor elk seizoen, terwijl het tweed vest zonder mouwen een chique touch toevoegt aan elke outfit.

Met wide leg en straight leg broeken biedt deze collectie voor elk wat wils, terwijl de voorjaarscollectie verdeeld over vier leveringen, elk met nieuwe verrassende stukken, je constant inspireert en verleidt. Elke maand komt er een nieuwe collectie live op de website te staan, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends.

Vertegenwoordig jezelf met zelfvertrouwen en stijl in deze modieuze collectie, waarbij elk detail zorgvuldig is gekozen om je te laten stralen als nooit tevoren.