• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95 Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
B2B

 Betalingswijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.


Verschillende betalingswijzen mogelijk
Tijdens de tweede stap in het bestelproces kun je kiezen uit een aantal verschillende betaalmogelijkheden:

iDEAL: het online betalingssysteem van de belangrijkste Nederlandse banken als ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, bunq Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Kies simpelweg voor je eigen bank en je wordt doorgeleid naar de omgeving van jouw bank. Alle gegevens zijn al voor je ingevuld. Zodra de betaling gelukt is, zie je hiervan een bevestiging, waarna je weer kunt terugkeren naar de shop.

- Creditcard: je kunt bij ons betalen met je VISA of Mastercard. Selecteer hiervoor de optie ‘betalen met creditcard’ en kies met welke creditcard je wilt betalen. In het volgende betaalscherm kun je je volledige creditcardnummer invoeren, de vervaldatum en de CVC-code. Deze laatste code vind je op de achterkant van je creditcard. Je krijgt meteen de bevestiging als de betaling gelukt is en hierna kun je terugkeren naar de shop.

- Achteraf betalen: we kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je eerst graag de artikelen wilt bekijken voor je betaalt. Je kunt daarom ook voor de optie ‘Betaal na Ontvangst’ kiezen. Je betaalt dan via Klarna.

Je ontvangt dan na levering via de email een digitale acceptgiro van Klarna. Deze partij zal voor Tramontana de verdere afhandeling van de betaling verzorgen. Op deze betalingen zijn de algemene voorwaarden van Klarna van toepassing. 

Voor goedkeuring van de betaling zal Klarna een gegevenscontrole uitvoeren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er op basis van deze controle geen goedkeuring gegeven wordt, dan kun je alsnog kiezen voor één van de andere betaalmogelijkheden.
 

Multisafepay voor een veilige betaling
Om de betalingen zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen werkt Tramontana samen met Multisafepay, een gerenommeerde partner in online betalen. Daarnaast is de webshop uiteraard beveiligd met een SSL-certificaat, wat garandeert dat alle gegevens die je in de webshop invoert veilig en vertrouwd doorgestuurd worden.


Kies een veilige internetverbinding
Controleer voor je gaat betalen altijd of het webadres begint met https://. Als dat zo is, is de internetverbinding beveiligd (secured) en afgeschermd voor onbevoegden.

Kadobon
Wanneer er een kadobon is ontvangen namens Tramontana.eu, is het mogelijk om met een kadobon te betalen.