Shopping bag

 (0)
Uw winkelmandje is leeg.
Thuiswinkel Waarborg

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop? Dan kan je je bestelling eenvoudig retourneren.

Je hebt na ontvangst van de gehele bestelling 14 dagen de tijd om ons te melden dat je wilt retourneren. Je kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (DOWNLOAD), maar je bent hiertoe niet verplicht. Daarnaast kan je natuurlijk ook gebruik maken van het retourformulier dat bij de zending zit.

Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Je mag ook zonder melding je bestelling retourneren. Dit dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te gebeuren.

Bij de zending vind je een retourformulier en een retoursticker. Zorg ervoor dat het retourformulier volledig ingevuld met de zending retour gaat. Voor de zending kan je de doos gebruiken waarin je de artikelen ontvangen hebt. Zorg er daarbij wel voor dat je de sticker goed over de oude adressticker heen plakt.


Je kunt het pakketje gratis afleveren bij een van de DPD Parcelshops. Kijk voor de dichtstbijzijnde shop op
www.pakkettenversturen.nl  (deze link geldt ook voor BelgiŽ). Plak hiervoor de retoursticker van de DPD op de doos.

Indien je de bestelling per post of koerier wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken dan raden we je aan om gebruik te maken van een koeriersdienst die je verzekert voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Het retouradres hiervoor is:

Tramontana

Industrieweg 2-4 1775PV Middenmeer


De artikelen dienen ongedragen/ongebruikt te zijn, in originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) met alle labels/kaartjes er nog aan. Graag, als dat mogelijk is, in de originele verpakking terugsturen. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Iets passen mag uiteraard wel, iets dragen niet.

Nadat je hebt medegedeeld het pakket te willen retourneren, of als je pakket bij ons is ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) op je rekening retour storten. Wanneer je een gedeelte van je bestelling houdt, krijg je geen verzendkosten terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.