• Werkdag voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 89,95
  • Gratis retour
  • Achteraf betalen met Klarna: Betaal binnen 14 dagen na ontvangst

overige actievoorwaarden

 

Actievoorwaarden

Door deelname aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. De actieperiode loopt tot en met maandag 11 mei 2020.

Tramontana selecteert uiteindelijk 1 winnaar die twee tegoedbonnen ter waarde van €100 per bon wint. Maandag 11 mei 2020 wordt de winnaar via een PM (Private Message) op Facebook/ Instagram gecontacteerd en kan er over de uitslag van de actie niet worden gecorrespondeerd.

De tegoedbon is niet inwisselbaar voor geld en bestelde artikelen kunnen NIET worden geretourneerd voor een ander maat en / of artikel.

De gegevens die Tramontana verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. De gegevens worden alleen voor Tramontana doeleinden gebruikt, ze worden niet verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking gesteld aan derden. Op deze spelvoorwaarden en de actie is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband hiermee zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam..