Shopping bag

 (0)
Uw winkelmandje is leeg.
Thuiswinkel Waarborg

betalen

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Tijdens de tweede stap in het bestelproces kan je kiezen uit een aantal verschillende betaalmogelijkheden:

- iDEAL: het online betalingssysteem van de belangrijkste Nederlandse banken als ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, bunq Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Kies simpelweg voor je eigen bank en je wordt doorgeleid naar de omgeving van jouw bank. Alle gegevens zijn al voor je ingevuld. Zodra de betaling gelukt is zie je hiervan een bevestiging, waarna je weer kunt terugkeren naar de shop.

- Creditcard: je kan bij ons betalen met je VISA of Mastercard. Selecteer hiervoor de optie ‘betalen met creditcard’ en met welke creditcard je wilt betalen. In het volgende betaalscherm kan je je volledige creditcardnummer invoeren, de vervaldatum en de CVC-code. Deze laatste code kan je op de achterkant van je creditcard vinden. Je krijgt meteen de bevestiging als de betaling gelukt is en hierna kan je terugkeren naar de shop.

- Achteraf betalen: we kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je eerst graag de artikelen wilt bekijken voor je betaald. Je kunt daarom ook voor de optie Betaal na Ontvangst kiezen. Hiervoor kan je bestelling echter niet hoger zijn dan € 300,-. Je ontvangt dan na levering via de email een digitale acceptgiro van Multifactor. Deze partij zal voor Tramontana de verdere afhandeling van de betaling verzorgen. Op deze betalingen zijn de algemene voorwaarden van MultiFactor van toepassing. 

Voor goedkeuring van de betaling zal Multifactor een gegevenscontrole uitvoeren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat op basis van deze controle er geen goedkeuring gegeven wordt, kan je alsnog kiezen voor één van de andere betaalmogelijkheden.

Om de betalingen zo veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen werkt Tramontana samen met Multisafepay, een gerenommeerde partner in online betalen. Daarnaast is de webshop uiteraard beveiligd met een SSL-certificaat, wat garandeert dat alle gegevens die je in de webshop invoert veilig en vertrouwd doorgestuurd worden.

Controleer voor je gaat betalen altijd of het webadres begint met https://'. Als dat zo is, is de internetverbinding beveiligd (secured) en afgeschermd voor onbevoegden.