Shopping bag

 (0)
Uw winkelmandje is leeg.
Thuiswinkel Waarborg

Klachten

Wij doen ons uiterste best om producten met een uitstekende kwaliteit  te leveren. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht je desondanks een product ontvangen wat beschadigd is of als je niet tevreden met onze service bent. Dan stellen we jouw mening op prijs. Het is het makkelijkst om je vragen of klachten te mailen naar webshop@tramontana.eu, onder vermelding van je ordernummer en klantnummer. Je krijgt binnen 3 werkdagen antwoord.

Producten die normale slijtage vertonen, niet op de juiste manier gebruikt en/of behandeld zijn of die opzettelijk beschadigd zijn vallen niet onder de garantie.

Indien de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost, heb je de mogelijkheid om de klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel www.sgc.nl. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.